Kaip Padaryti Kaljaną Su Vaisiais Pačiam?

Yra žmonių, kurie mėgsta rūkyti kaljaną, ir tai daro tiek namuose, tiek kaljano baruose. Tačiau yra ir tokių žmonių, kurie nori rūkyti kaljaną, tačiau nemėgsta to daryti kaljano baruose dėl higieninių priežasčių. Tuo pat metu neturi jo ir namuose, nes tai jiems yra per brangus malonumas. Tačiau nenusiminkite, nes yra sprendimas tiems žmonėms, kurie nori pasigaminti savo kaljaną. Skaitykite toliau ir sužinokite, kaip tai padaryti.

Kaljano gaminimo eiga:

Šis kaljano gaminimo būdas yra ne tik paprastas bei nebrangus, bet ir lengvai atliekamas. Be to, šis procesas trunka neilgai, nes kiekvienas gali tai padaryti bet kada ir bet kur.

Reikalingų daiktų sąrašas:

  • apelsino ar bet kokio kito vaisiaus (geriausia apvalaus),
  • peilio,
  • 2 šiaudelių,
  • dantų krapštukų,
  • folijos,
  • puodelio,
  • vandens.

Gaminimo procesas:

Nupjaukite apelsiną iš viršaus Turite nupjauti apelsiną iš viršaus taip, kad galėtumėte jį išskobti. Būkite atsargūs naudodami peilį.
Išvalykite apelsiną iš vidaus Išvalykite apelsino minkštimą iš vidaus naudodami šaukštą ar kokį kitą įrankį. Palikite šiek tiek minkštimo, tačiau ne per daug.
Padarykite skylę apelsino apačioje Peiliu padarykite nedidelę skylutę apelsino apačioje. Galite daryti skylutę iš jo vidaus arba išorės. Būkite atsargūs naudodami peilį.
Padarykite skylę apelsino šone Peiliu padarykite nedidelę skylutę apelsino šone iš išorės. Būkite atsargūs naudodami peilį.
Įdėkite šiaudelius į skyles Pirmasis šiaudelis eina per vidurį. Antrasis šiaudelis eina per apelsino šoną.
Užpildykite apelsiną tabaku Kai išskobiate apelsiną, išduriate skylutes ir įdedate šiaudelius, tada pats laikas į apelsiną įdėti tabako. Naudokite kokį norite pasirinktą skonį.
Pripildykite puodelį vandens Paimkite vienkartinį puodelį ir pripildykite jį iki ketvirčio arba pusės. Vanduo neturi patekti į apelsino vidų.
Uždėkite apelsiną ant puodelio Dabar pats laikas uždėti apelsiną su tabaku ant puodelio su vandeniu.
Paruoškite foliją Supjaustykite foliją kvadrato forma. Apvyniokite foliją ant apelsino viršaus. Folijos viduryje padarykite skylutes.
Panaudokite dantų krapštukus Uždėkite dantų krapštukus ant apelsino šonų. Tai padės išlaikyti foliją.
Uždėkite anglis ant folijos Uždekite angliukus. Tam naudokite viryklę arba žiebtuvėlį, priklausomai nuo turimų angliukų rūšies. Uždėkite anglis ant folijos ir palaukite minutę. Dabar galite rūkyti ir pasimėgauti savo pagamintu kaljanu su vaisiais.